Search

Центар за истражување, иновации и кариера

Media – Иновативен центар кој се фокусира на најпопуларните теми од областа на дигиталните технологии и маркетингот, со цел да се споделат искуства, да се изгради заедница на истомисленици и да се поттикне кариерниот развој на младите.

Бидете во тек со интересни новости од науката, технологијата и иновациите преку прогресивни теми во овие области и искуства од успешни млади истражувачи, професори и професионалци.

media | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Бесплатен курс - 
Математика за матура

Загрижен си како ќе го положиш предметот математика на државната матура? Веќе нема потреба за тоа. Креиравме бесплатен курс „Математика за матура“, кој ќе ти помогне добро да се подготвиш за полагањето на овој предмет.

Курсот содржи 92 видеа, односно 7 и пол часа снимен материјал поделен во пет области со кои матурантите ќе може да ги извежбаат типот на задачите што во изминатите години биле дел од тестовите на матурата.

next-platform | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Платформа со
Бесплатни Онлајн
Курсеви

Љубопитни сте да истражите што вклучува светот на дигиталните професии? Но, не сте сигурни дали одговара на вашите таленти и афинитети?

Посетете ги бесплатните онлајн курсеви на Некст Платформата, надградете го вашето знаење, испробајте во што сте добри и искористете го стекнатото искуство за да си ја олесните одлуката за вашите идни студии и вашата идна кариерa

Алатка за кариерно
насочување

Алатка за кариерно насочување

Дали знаеш дека 90% од луѓето на возраст меѓу 21 и 65 години чувствуваат дека можеби избрзале или не посветиле доволно време при изборот на идната кариера?

Изборот на соодветно образование и кариера кој произлегува од него се одлуки кои имаат големо влијание на квалитетот на твојот живот. Креиравме моќна алатка која ќе ти помогне во донесувањето на оваа важна одлука.

karieren-kviz | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Избери ја соодветната програма

Контакт

(+389) 070 239 915
Или пиши ни на