Search

новости

...

...

...

...

...

...

...

...

настани

Во моментов немаме закажани настани.

12 септември 2022 | Brainster Space: Васил Ѓоргов 19

ОТВОРЕН КАРИЕРЕН ДЕН ЗА СТУДЕНТИ И РОДИТЕЛИ

Следи ги новостите од
нашата заедница!

Psst...😎 Првиот уписен рок заврши!

Група 1 и група 2 се
пополнети и веќе им
кажавме welcome на
новите студенти. 

Приемниот тест е отворен до 1 април!
Не е шега 🤯

Регистрирај се на листата на
чекање за следниот уписен рок!

Избери ја соодветната програма

Контакт

(+389) 070 239 915
Или пиши ни на