Search

Одлично!
Твоето место е успешно резервирано.

Неколку денови пред настанот, ќе добиеш потсетувања и инструкции на мејлот со којшто се регистрираше.  Официјалниот линк за приклучување ќе ти го испратиме 1 час пред почетокот.

Во меѓувреме, сподели го настанот со пријател на кого сметаш дека би му бил од корист 🙂

 

Одлично!
Твоето место е успешно резервирано.

Неколку денови пред настанот, ќе добиеш потсетувања и инструкции на мејлот со којшто се регистрираше.  Официјалниот линк за приклучување ќе ти го испратиме 1 час пред почетокот.

Во меѓувреме, сподели го настанот со пријател на кого сметаш дека би му бил од корист 🙂

 

Psst...😎 Првиот уписен рок заврши!

Група 1 и група 2 се
пополнети и веќе им
кажавме welcome на
новите студенти. 

Приемниот тест е отворен до 1 април!
Не е шега 🤯

Регистрирај се на листата на
чекање за следниот уписен рок!

Избери ја соодветната програма

Контакт

(+389) 070 239 915
Или пиши ни на