logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Онлајн настан

Како со Python побрзо да решаваш
математички проблеми!

Откриј возбудлив пристап кон решавање математички проблеми, a воедно научи ги основите на Python – еден од најбараните програмски јазици на глобално ниво!

Дознај за иновативните техники кои го прават решавањето математички проблеми побрзо и позабавно. Научи за моќта на Python и како овој програмски јазик ќе ги подобри твоите математички вештини.

Приклучи се на бесплатното предавање со Петар Јолакоски, професор на Brainster Next College! 👇

 
logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Онлајн настан

Како со Python побрзо да решаваш
математички проблеми!

Откриј возбудлив пристап кон решавање математички проблеми, a воедно научи ги основите на Python – еден од најбараните програмски јазици на глобално ниво!

Дознај за иновативните техники кои го прават решавањето математички проблеми побрзо и позабавно. 

Приклучи се на бесплатното предавање со Петар Јолакоски, професор на Brainster Next College! 👇

 

За кого е наменет овој настан?

За кого е наменет овој настан?

Што те очекува на овој настан?

Што те очекува на
овој настан?

Предавач

професор @ brainster next college
истражувач @ ману

петар јолакоски

Петар Јолакоски е професор на Brainster Next College и помлад истражувач во Центарот за компјутерски науки и информатички технологии во МАНУ.

Неговото досегашно искуство е исполнето со комбинација од наставна и научна работа. Во моментот работи на развивање методи за анализа на податоци и истражувања во економија и статистичка физика.

Воедно, тој е и инструктор на Data Science академијата на Brainster. 

Говорник

Петар Јолакоски

професор @ brainster next college

истражувач @ ману

Петар Јолакоски е професор на Brainster Next College и помлад истражувач во Центарот за компјутерски науки и информатички технологии во МАНУ.

Неговото досегашно искуство е исполнето со комбинација од наставна и научна работа. Во моментот работи на развивање методи за анализа на податоци и истражувања во економија и статистичка физика.

Воедно, тој е и инструктор на Data Science академијата на Brainster.

 

 

Онлајн настан

Како со Python побрзо да решаваш
математички проблеми!

logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Како со Python побрзо да решаваш
математички проблеми!

logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Избери ја соодветната програма

Контакт

(+389) 070 239 915
Или пиши ни на