logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Отворен Кариерен Ден
за идни студенти и родители!

Сé уште се двоумиш околу изборот на факултет и професија во ИТ светот? Тимот на Brainster Next College е тука да ти помогне да донесеш правилна одлука за твоите студии и изборот на идната кариера. 

 Дојди на кариерниот отворен ден и дознај сé што те интересира за ИТ професиите!

Што те очекува на отворениот кариерен ден
на Brainster Next College?

Која е агендата на отворениот ден?