Search

Одлично!
Твоето место е успешно резервирано.

Неколку денови пред настанот, ќе добиеш потсетувања и инструкции на мејлот со којшто се регистрираше.  Официјалниот линк за приклучување ќе ти го испратиме 1 час пред почетокот.

Во меѓувреме, сподели го настанот со пријател на кого сметаш дека би му бил од корист 🙂

 

Одлично!
Твоето место е успешно резервирано.

Неколку денови пред настанот, ќе добиеш потсетувања и инструкции на мејлот со којшто се регистрираше.  Официјалниот линк за приклучување ќе ти го испратиме 1 час пред почетокот.

Во меѓувреме, сподели го настанот со пријател на кого сметаш дека би му бил од корист 🙂

 

Psst...😎 Уписниот рок е отворен! Се пополнуваат група 3 и група 4.

Студирај за 0 денари, а
плаќај по вработување!

Приемниот тест е отворен до 1 април!
Не е шега 🤯

Примаме само 125 студенти!

Избери ја соодветната програма

Контакт

(+389) 070 239 915
Или пиши ни на