logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Онлајн Q&A сесија​

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“

Сé уште се двоумиш околу изборот на факултет и професија во ИТ-светот? Тимот на Brainster Next College е тука да ти помогне да донесеш правилна одлука за твоите студии и изборот на идната кариера. 

Дознај што го прави Brainster Next College поразличен од останатите, што значи практичен ИТ-факултет, кои се чекорите за добивање на финансиската можност  „Студирај сега, плаќај по вработувањето“.

 

Резервирај место 👇

 
logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Онлајн Q&A сесија

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“

Сé уште се двоумиш околу изборот на факултет и професија во ИТ-светот? 

Дознај што го прави Brainster Next College поразличен од останатите, што значи практичен ИТ-факултет, кои се чекорите за добивање на финансиската можност  „Студирај сега, плаќај по вработувањето“.

Резервирај место 👇

 

За кого е наменет овој настан?

За кого е наменет овој настан?

Што те очекува на овој настан?

Што те очекува на
овој настан?

Говорници

Александар Клашниновски

генерален менаџер
@Brainster Next College

Александар Клашниновски – Во текот на својата 16 годишна кариера има завземено клучна улога на извршни позиции во домашни и странски компании, во кои ја прикажува својата професионалност во обликување развојни стратегии, креирање програми за професионално усовршување и надградба, екстензивна работа со податоци и нивна анализа, а воедно и пасија за работа со луѓе.

Ема Кастратовиќ

академски координатор
@Brainster Next College

Ема Кастратовиќ – Повеќе од 10 години работно искуство во високообразовниот сектор  и во професионалната едукација, со посебен осврт на академскиот аспект на образованието, кариерното советување и усовршување, и развојот на маркетинг стратегии за образовни институции. Својата експертиза ја гради во оваа област, не само како стручњак, туку и како предавач кој несебично ги пренесува своите знаења.

Онлајн отворен ден

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“

logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Онлајн отворен ден

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“

logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College