Search
logo | Softversko-inzenerstvo-i-inovacii | Brainster Next College

Одлично!
Твојата апликација за Brainster Next College е успешно испратена.

Очекувај повик од нашиот student-admissions тим да стапи во контакт со тебе за да закажеш информативна средба. 

 

Psst...😎 Првиот уписен рок заврши!

Група 1 и група 2 се
пополнети и веќе им
кажавме welcome на
новите студенти. 

Приемниот тест е отворен до 1 април!
Не е шега 🤯

Регистрирај се на листата на
чекање за следниот уписен рок!

Избери ја соодветната програма

Контакт

(+389) 070 239 915
Или пиши ни на